Ανοικτά Πε.Δ.Ι.Α. _______________ TO 1o ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΜΙΓΕΣ BLOG-PORTAL ΕΙΔΗΣΕΩΝ ________________ - Κάνετε το πέρασμά σας καθημερινό! - Εδώ, εκτός από τα σχόλιά μας, θα βρείτε απλά, εύκολα και γρήγορα, τα καλύτερα posts από πλήθος sites με ειδήσεις για οικονομία, εθνικά, διεθνή, αθλητικά, σοβαρά και λιγότερο σοβαρά αλλά σχεδόν ποτέ... κουτσομπολιά! - Και μαζί με αυτά, πλήθος χρηστικών πληροφοριών και widgets βοηθημάτων γραφείου! _______________ The 1st Greek, NEWS-dedicated, BLOG-based, PORTAL _______________

ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΕΣ!... (1εικόνα=1000λέξεις, 1γελοιογραφία=πόσες 1000άδες;) http://anoikta-pedia.blogspot.gr/ feeds/posts/default?alt=rss ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
τρέχοντος μηνός
 - 

Μήπως είναι σήμερα...
η τυχερή σου μέρα;


|
powered by Surfing Waves
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ...
ΤΟΠΙΚΕΣ...
Tο τραγούδι του μήνα: 18.03.2020
"bRIGHTSIDE"
Arrested Youth

let's keep it...
on the Brightside
...

Hell-As-Gradio!
...our very own and favorite web radio!

Just because... "Hell" may be Heaven if it comes from that special part of the wor(L)d... Hellas
& just because... you like it!
Listen to Hell-As-Gradio!



ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ...

                        - Editorial (so to speak...)



Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ποια συμφωνία;!!!

Απλά πράγματα...
Δεν έχουμε λόγο να προχωρήσουμε σε συμφωνία, (1) χωρίς ρητή "αναπτυξιακή διάσταση", (2) χωρίς "ρήτρα ανάπτυξης στις πληρωμές των υποχρεώσεων" και (3) χωρίς ρήτρα "διατήρησης του χρέους εντός ορίων διαρκούς βιωσιμότητας".

Αυτό σημαίνει:

1. "Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανασυγκρότησης της ελληνικής παραγωγικής δραστηριότητας".

2. Δείκτες ύφεσης/ανάπτυξης θα καθορίζουν το πάγωμα ή την καταβολή των υποχρεώσεων προς τους δανειστές και άρα θα τους ενδιαφέρει ενεργά η επανεκκίνηση και η διατήρηση της καλής πορείας στην οικονομία, δηλαδή θα εμπλακούν ενεργά σε επενδύσεις.

3. Υποχρέωση επιτήρησης και προσαρμογής της πορείας του χρέους (και του χρόνου αποπληρωμής και των επιτοκίων και της σχέσης με το ΑΕΠ) ώστε κάθε πληρωμή να λειτουργεί ουσιαστικά προς την μείωση της επιβάρυνσης προς τις επόμενες γενιές και όχι απλά να αναβάλει ή παρατείνει την ημερομηνία βεβαίωσης του θανάτου της οικονομίας.

----------------

Σε κάθε άλλη περίπτωση προτιμώ ή βεβαίωση του θανάτου της οικονομίας να γίνει άμεσα, τώρα στις μέρες μου και όχι με πρόσθετα βάρη και ακόμη τραγικότερες συνθήκες, στις μέρες των παιδιών μας... (έχοντας στο μεταξύ ζήσει τη συνέχεια της απαξίωσης και της διαρκούς κατρακύλας στο οικονομικό χάος και στην παραχώρηση κάθε ελευθερίας και της εθνικής κυριαρχίας).

----------------

Το ερώτημα για τον καθένα ανάγεται στο εξής απλό...
Θα θυσίαζες το μέλλον ή και τη ζωή του παιδιού σου για να μην πεθάνεις εσύ σήμερα; (χωρίς βέβαια αυτό να σου εξασφαλίζει ζωή της προκοπής...)




ArchOikos____________



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κόσμιος σχολιασμός είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος.






Νομοθετικό Έργο (και διαβούλευση)
Ελληνική Βουλή




Ευρωπαϊκή Ένωση &
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο






Υπό-δομές... έρχεται η ανάπτυξη;!

**Τουλάχιστον ας ξέρουμε! _____________(feeds από ypodomes.com)





Προσφορές δωρεάν (1 έτος) σε software και games που κανονικά θα πληρώνατε!!!