Ανοικτά Πε.Δ.Ι.Α. _______________ TO 1o ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΜΙΓΕΣ BLOG-PORTAL ΕΙΔΗΣΕΩΝ ________________ - Κάνετε το πέρασμά σας καθημερινό! - Εδώ, εκτός από τα σχόλιά μας, θα βρείτε απλά, εύκολα και γρήγορα, τα καλύτερα posts από πλήθος sites με ειδήσεις για οικονομία, εθνικά, διεθνή, αθλητικά, σοβαρά και λιγότερο σοβαρά αλλά σχεδόν ποτέ... κουτσομπολιά! - Και μαζί με αυτά, πλήθος χρηστικών πληροφοριών και widgets βοηθημάτων γραφείου! _______________ The 1st Greek, NEWS-dedicated, BLOG-based, PORTAL _______________

ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΕΣ!... (1εικόνα=1000λέξεις, 1γελοιογραφία=πόσες 1000άδες;) http://anoikta-pedia.blogspot.gr/ feeds/posts/default?alt=rss ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
τρέχοντος μηνός
 - 

Μήπως είναι σήμερα...
η τυχερή σου μέρα;


|
powered by Surfing Waves
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ...
ΤΟΠΙΚΕΣ...
Tο τραγούδι του μήνα: 18.03.2020
"bRIGHTSIDE"
Arrested Youth

let's keep it...
on the Brightside
...

Hell-As-Gradio!
...our very own and favorite web radio!

Just because... "Hell" may be Heaven if it comes from that special part of the wor(L)d... Hellas
& just because... you like it!
Listen to Hell-As-Gradio!



ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ...

                        - Editorial (so to speak...)



Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

74 ευρώ(;!) 54 ευρώ(;!) ή 19 ευρώ και "χαλάρα" για το αεροδρόμιο;


Ήταν στις αρχές του μήνα...

Είχαμε κλείσει τα εισιτήριά μας σε προσφορά, ανέβα-κατέβα Θεσσαλονίκη για τρία άτομα αεροπορικώς με 135 ευρώ!
Αλλιώς δεν μας έπαιρνε οικονομικά... και το να πάμε ήταν επιτακτικό!
Μας έβγαινε φθηνότερα απ' ότι με το ΙΧ μας και φθηνότερα και από το τραίνο, τουλάχιστον για τις αντίστοιχες ημέρες.

Μετά από μια κοπιαστική - και πάλι - μέρα είχαμε μαζευτεί αργά για να προετοιμαστούμε στοιχειωδώς για το ταξίδι και να τακτοποιήσουμε το σπίτι πριν φύγουμε. 

Έφτασε 11:00 η ώρα το βράδυ όταν έκατσα στο pc για να τσεκάρω πώς θα πάμε στο αεροδρόμιο. Ήμουν βέβαιος ότι θα παίρναμε το Μετρό και απλά ήθελα να τσεκάρω από ποιο σταθμό συνέφερε ώστε να πάμε μέχρι εκεί με κάποιο εύκολο και οικονομικό τρόπο!

- Δεν τσεκάρεις και τις τιμές του Μετρό για το αεροδρόμιο; πρότεινε η γυναίκα μου.

Μέσα στην κούρασή μου μου φάνηκε λίγο υπερβολικό αλλά από την άλλη, τί είχα να χάσω;

Κι εκεί ήρθε το σοκ! 10 ευρώ το δικό μου, 10 της γυναίκας μου και 7 του παιδιού, σύνολο 27 ευρώ το κόστος του Μετρό για αεροδρόμιο! Και άλλα τόσα στην επιστροφή, σύνολο 54 ευρουδάκια για τα εντός Αττικής πηγαινέλα, χωρίς καν... το ταξίδι!

Άρχισα να βρίζω τον εαυτό μου που δεν είχα μείνει στην επιλογή του ΙΧ... τουλάχιστον θα είχαμε το αμάξι μαζί στη Θεσσαλονίκη πράγμα όχι αμελητέο παρά τις λίγες μέρες παραμονής μας εκεί που δεν το καθιστούσαν απαραίτητο. Τσέκαρα για ταξί και η απάντηση ήταν απογοητευτική! Γύρω στα 37 ευρώ η μετάβαση στο αεροδρόμιο και βέβαια άλλα τόσα η επιστροφή... σύνολο... 74 ευρώ!

Τελευταία μου επιλογή - αν ήξερα θα ήταν πρώτη - αναζήτηση πάρκινγκ στην περιοχή του αεροδρομίου...

Οι τιμές κι εκεί ξεπερνούσαν τα 26 ευρώ, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και τα 30 ευρώ για τις 5 μέρες που θα έμενε μέσα το αυτοκίνητο...

Και τότε ανάμεσα στις επιλογές "σερφάροντας" από site σε site έπεσα στο Airport-Best-Parking που κοστολογούσε το πενθήμερο περίπου στα 22-23 ευρώ αλλά είχε ειδική προσφορά για ολόκληρη την περίοδο μέχρι το Πάσχα, μέχρι και ολόκληρη εβδομάδα στα 19 ευρώ με φύλαξη στο στεγασμένο χώρο!

Πήρα τηλέφωνο αμέσως... στις 12 παρά... τα μεσάνυχτα και οι άνθρωποι μου απάντησαν χωρίς καμία καθυστέρηση, με απόλυτη σαφήνεια και ευγένεια παρά το προχωρημένο της ώρας και με πληροφορίες για όλα και για τη μετάβαση από το πάρκινγκ στο αεροδρόμιο που βέβαια κάνουν οι ίδιοι.  Το θέμα είχε τακτοποιηθεί σε ελάχιστο χρόνο.

Στο site τους είχαν χάρτη κατεύθυνσης στο πάρκινγκ, αλλά και τρία βίντεο της διαδρομής πρόσβασης, από Αττική Οδό, από Κορωπί και από Βάρης Κορωπίου, ώστε να μην έχεις καμία μα καμία επιφύλαξη ότι, θα το βρεις αμέσως και χωρίς μπέρδεμα, ή χρονοκαθυστέρηση!

Την επομένη πήγαμε πανεύκολα με το αυτοκίνητό μας. Μας περίμεναν, αφήσαμε κλειδιά και αριθμούς κινητών για να μπορούν να μας βρουν αν χρειαστεί και χωρίς χρονοβόρες διατυπώσεις, μας πήγανε στο αεροδρόμιο μέσα σε 5 λεπτά, χαλαρά χωρίς βιασύνη.

Στην επιστροφή μας τους καλέσαμε τηλεφωνικά με το που βγήκαμε από το αεροπλάνο και ήταν σε μηδέν χρόνο στο αεροδρόμιο για να μας παραλάβουν. Όλα άψογα, με 19 ευρώ συνολικά και με την ευκολία που σου παρέχει η χρήση του δικού σου αυτοκινήτου!

Εξαιρετική επιλογή και εξαιρετική προσφορά για όσο κρατήσει! Αξιοποιείστε την!

Ωστόσο ακόμη και εκτός προσφοράς η τιμή των 22-23 ευρώ για το πενθήμερο είναι η καλύτερη ανάμεσα στις υπάρχουσες όλων των πάρκινγκ της περιοχής του αεροδρομίου!

Αυτό το πάρκινγκ όπου πας με το ΙΧ σου από την πόρτα του σπιτιού σου χωρίς να σε τρώνε οι δρόμοι και τα "ραντεβού" είναι, με απόσταση, η οικονομικότερη και πιο άνετη επιλογή για τον τρόπο μετάβασης στο αεροδρόμιο, ασύγκριτα καλύτερη από την επιλογή οποιουδήποτε άλλου μέσου για πρόσβαση έγκαιρα στην πτήση σου!



Η λύση αυτή κράτησε το κόστος μας χαμηλά και με την άνεση που μας παρείχε έκανε την ζωή μας έστω και κατά-τι πιό εύκολη για εκείνες τις μέρες που βρεθήκαμε στη Μακεδονία... Συνεπώς της αξίζει μια θέση στην ενότητα [::ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ::].


Γ.Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κόσμιος σχολιασμός είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος.






Νομοθετικό Έργο (και διαβούλευση)
Ελληνική Βουλή




Ευρωπαϊκή Ένωση &
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο






Υπό-δομές... έρχεται η ανάπτυξη;!

**Τουλάχιστον ας ξέρουμε! _____________(feeds από ypodomes.com)





Προσφορές δωρεάν (1 έτος) σε software και games που κανονικά θα πληρώνατε!!!