Ανοικτά Πε.Δ.Ι.Α. _______________ TO 1o ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΜΙΓΕΣ BLOG-PORTAL ΕΙΔΗΣΕΩΝ ________________ - Κάνετε το πέρασμά σας καθημερινό! - Εδώ, εκτός από τα σχόλιά μας, θα βρείτε απλά, εύκολα και γρήγορα, τα καλύτερα posts από πλήθος sites με ειδήσεις για οικονομία, εθνικά, διεθνή, αθλητικά, σοβαρά και λιγότερο σοβαρά αλλά σχεδόν ποτέ... κουτσομπολιά! - Και μαζί με αυτά, πλήθος χρηστικών πληροφοριών και widgets βοηθημάτων γραφείου! _______________ The 1st Greek, NEWS-dedicated, BLOG-based, PORTAL _______________

ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΕΣ!... (1εικόνα=1000λέξεις, 1γελοιογραφία=πόσες 1000άδες;) http://anoikta-pedia.blogspot.gr/ feeds/posts/default?alt=rss ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
τρέχοντος μηνός
 - 

Μήπως είναι σήμερα...
η τυχερή σου μέρα;


|
powered by Surfing Waves
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ...
ΤΟΠΙΚΕΣ...
Tο τραγούδι του μήνα: 18.03.2020
"bRIGHTSIDE"
Arrested Youth

let's keep it...
on the Brightside
...

Hell-As-Gradio!
...our very own and favorite web radio!

Just because... "Hell" may be Heaven if it comes from that special part of the wor(L)d... Hellas
& just because... you like it!
Listen to Hell-As-Gradio!



ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ...

                        - Editorial (so to speak...)



Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Το δημοψήφισμα... και οι... εκλογές...

ΌΣΟΙ ρωτάτε τί χρησίμευσε το δημοψήφισμα θυμηθείτε ΠΟΙΑ στιγμή οι Έλληνες από διευθαρμένοι τεμπέληδες γίναμε αξιοθαύμαστος λαός που τράβηξε τα πάντα με απίστευτη αξιοπρέπεια και... αντοχή και τέρμα η τιμωρητικότητα για τους Έλληνες από όλα τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, τους Ευρωπαίους πολιτικούς και την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη και σταμάτησαν και τα έξτρα ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΈΤΡΑ-ΟΥΡΈΣ που μας τα κούμπωναν - εκτός συμφωνίας - σε κάθε επιμέρους ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ πρόσθετα στην κύρια Δανειακή Σύμβαση!

Κι ΌΣΟΙ ρωτάτε γιατί τότε δεν πήγαμε σε GREXIT, απλά δείτε πόσο δύσκολο είναι το BREXIT από εμπορικής άποψης και αποφυγής του απομονοτισμού και του στραγγαλισμού της οικονομίας της (λόγω των Ευρωπαϊκών της Συμφωνιών) παρά τα μεγέθη της οικονομίας της Βρετανίας, τον πληθυσμό της, τις παραδοσιακά αμερικάνικες "πλάτες"... και την καλή γειτονία και εν γένει ησυχία στα σύνορά της!

Θυμηθείτε τα! Καταλάβετε το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και το 62% που δεν τέθηκε ΠΟΤΕ ως αποχώρηση από την ΕΕ αλλά ως το "μέχρι εδώ και μη περαιτέρω" της Ελληνικής Κοινωνίας και Επίσημα δηλωμένη Ύψωση Αναστήματος απέναντι σε ΑΥΤΟΥΣ που αμφισβητούσαν ακόμη και τα ΠΟΣΟΣΤΑ αντίδρασης σε ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ... και πήραν την πληρωμένη και σφραγισμένη με 62% αδιαμφισβήτητη απάντησή που τους ΚΑΙΕΙ ότι αποτελεί μη επιδεχόμενη ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ιστορικά καταγεγραμμένη και καταμετρημένη ΘΕΣΗ!

Θυμηθείτε ΤΑ, όλα αυτά και καλή ψήφο!!!



ArchOikos_

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κόσμιος σχολιασμός είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος.






Νομοθετικό Έργο (και διαβούλευση)
Ελληνική Βουλή




Ευρωπαϊκή Ένωση &
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο






Υπό-δομές... έρχεται η ανάπτυξη;!

**Τουλάχιστον ας ξέρουμε! _____________(feeds από ypodomes.com)





Προσφορές δωρεάν (1 έτος) σε software και games που κανονικά θα πληρώνατε!!!