Ανοικτά Πε.Δ.Ι.Α. _______________ TO 1o ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΜΙΓΕΣ BLOG-PORTAL ΕΙΔΗΣΕΩΝ ________________ - Κάνετε το πέρασμά σας καθημερινό! - Εδώ, εκτός από τα σχόλιά μας, θα βρείτε απλά, εύκολα και γρήγορα, τα καλύτερα posts από πλήθος sites με ειδήσεις για οικονομία, εθνικά, διεθνή, αθλητικά, σοβαρά και λιγότερο σοβαρά αλλά σχεδόν ποτέ... κουτσομπολιά! - Και μαζί με αυτά, πλήθος χρηστικών πληροφοριών και widgets βοηθημάτων γραφείου! _______________ The 1st Greek, NEWS-dedicated, BLOG-based, PORTAL _______________

ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΕΣ!... (1εικόνα=1000λέξεις, 1γελοιογραφία=πόσες 1000άδες;) http://anoikta-pedia.blogspot.gr/ feeds/posts/default?alt=rss ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
τρέχοντος μηνός
 - 

Μήπως είναι σήμερα...
η τυχερή σου μέρα;


|
powered by Surfing Waves
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ...
ΤΟΠΙΚΕΣ...
Tο τραγούδι του μήνα: 18.03.2020
"bRIGHTSIDE"
Arrested Youth

let's keep it...
on the Brightside
...

Hell-As-Gradio!
...our very own and favorite web radio!

Just because... "Hell" may be Heaven if it comes from that special part of the wor(L)d... Hellas
& just because... you like it!
Listen to Hell-As-Gradio!



ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ...

                        - Editorial (so to speak...)



Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΤΗ ΒΑΖΕΤΕ... ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ... ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... (Αναδημοσίευση από 23-3-2011)

Μια ομολογουμένως όχι παλιά λαϊκή ρήση λέει "Να προσέχεις που βάζεις την υπογραφή σου και κάτι άλλο...". Και ενώ για όλους εμάς τους απλούς ανθρώπους το "κάτι άλλο" έχει, μάλλον, μονοσήμαντο προσδιορισμό... για τους ηγέτες του κόσμου μπορεί, το "κάτι άλλο", να σημαίνει... κάτι άλλο. Ας πούμε το... "χέρι τους".

"Να προσέχεις που βάζεις την υπογραφή σου και την χέρα σου!"

Κι εδώ δεν εννοούμε το βάζο με το μέλι όπου συνήθως η χέρα των ηγετών χώνεται... εννοούμε τη χειραψία...


Για κάποιους έμεινε τυπική για κάποιους άλλους όμως έγινε εναγκαλισμός μετά περιπτύξεων και τούτο τους εκθέτει. Τις καλύτερες φωτογραφίες διαχυτικοτήτων με τον Καντάφι έχει με απόσταση ο Μπερλουσκόνι (μια απλή αναζήτηση στο Google θα σας πείσει...). Ωστόσο για κάθε φωτογραφία ξένου ηγέτη με τον Καντάφι υπάρχει τουλάχιστον άλλη μια φωτογραφία ενός Παπανδρέου με τον Καντάφι... Οικογένεια γαρ... 






Παραταύτα ο GAP χθες στη βουλή αποποιήθηκε μετά βδελυγμίας κάθε σχέση του -πέραν του τυπικού- με τον Λίβυο (μέχρι χθες) ηγέτη (και σήμερα τρελό δικτάτορα).

Μάλιστα αναμένεται σύντομα μια επιπλέον διευκρινιστική λιτή δήλωση η οποία ήδη έχει διαρρεύσει από κύκλους περί τον πρωθυπουργό... και θα λέει:

"Εις απάντηση των κακοηθειών, που διοχετεύθηκαν κατά του πρωθυπουργού, από τον κ. Καρατζαφέρη , εχθές, στη Βουλή, διευκρινίζεται ότι:

Μετά από έρευνα στο αρχείο που τηρεί στο γραφείο του ο πρωθυπουργός διαπιστώθηκε ότι πράγματι είχε σταλεί αίτημα, του "Ιδρύματος Καντάφι", της Λιβύης, να τον εγγράψουν ως σημαίνον μέλος του Ιδρύματος.

Ωστόσο από λάθος της μεταφράστριας της Επίσημης Μεταφραστικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών το αίτημα φαινόταν ότι προέρχεται από το "Ίδρυμα Κανταΐφι", της Λιβύης! Ο κύριος πρωθυπουργός, θεωρώντας ότι το ίδρυμα αυτό υπηρετεί την προαγωγή και την ευρεία διάδοση του δημοφιλούς γλυκού ταψιού "Κανταΐφι", που αποτελεί εξαγώγιμο προϊόν της χώρας μας, έσπευσε να δεχθεί την πρόταση!

Διενεργείται ΕΔΕ για τον προσδιορισμό των ευθυνών της εν λόγω μεταφράστριας, καθώς, υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι, είναι μία από τις εργαζόμενες που είχε χαστουκίσει ο νυν αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως κος Πάγκαλος (τότε θητεύων στο Υπουργείο Εξωτερικών) και έδρασε με δόλο και εκδικητικά κίνητρα, υποκινούμενη από τον κο Τσίπρα.
Ωστόσο από πολιτικής απόψεως το ζήτημα για την κυβέρνηση θεωρείται λήξαν."

Ανεπιβεβαίωτη είναι ακόμη η δήλωση του κου Παγκάλου που φέρεται ότι είπε: "Την Κοπρίτω, θα της έσπαγα ευχαρίστως, ξανά, τα μούτρα!!! Άλλωστε έχω Βουλευτική Ασυλία... Συγχύστηκα τώρα και μ' επίασε υπογλυκαιμία. Φέρτε μου τρία ταψιά Καντάφι,εεε..., Κανταΐφι μωρέ μ...λ...κα, εννοώ!"




ArchOikos_________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κόσμιος σχολιασμός είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος.






Νομοθετικό Έργο (και διαβούλευση)
Ελληνική Βουλή




Ευρωπαϊκή Ένωση &
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο






Υπό-δομές... έρχεται η ανάπτυξη;!

**Τουλάχιστον ας ξέρουμε! _____________(feeds από ypodomes.com)





Προσφορές δωρεάν (1 έτος) σε software και games που κανονικά θα πληρώνατε!!!