Ανοικτά Πε.Δ.Ι.Α. _______________ TO 1o ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΜΙΓΕΣ BLOG-PORTAL ΕΙΔΗΣΕΩΝ ________________ - Κάνετε το πέρασμά σας καθημερινό! - Εδώ, εκτός από τα σχόλιά μας, θα βρείτε απλά, εύκολα και γρήγορα, τα καλύτερα posts από πλήθος sites με ειδήσεις για οικονομία, εθνικά, διεθνή, αθλητικά, σοβαρά και λιγότερο σοβαρά αλλά σχεδόν ποτέ... κουτσομπολιά! - Και μαζί με αυτά, πλήθος χρηστικών πληροφοριών και widgets βοηθημάτων γραφείου! _______________ The 1st Greek, NEWS-dedicated, BLOG-based, PORTAL _______________

ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΕΣ!... (1εικόνα=1000λέξεις, 1γελοιογραφία=πόσες 1000άδες;) http://anoikta-pedia.blogspot.gr/ feeds/posts/default?alt=rss ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
τρέχοντος μηνός
 - 

Μήπως είναι σήμερα...
η τυχερή σου μέρα;


|
powered by Surfing Waves
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ...
ΤΟΠΙΚΕΣ...
Tο τραγούδι του μήνα: 18.03.2020
"bRIGHTSIDE"
Arrested Youth

let's keep it...
on the Brightside
...

Hell-As-Gradio!
...our very own and favorite web radio!

Just because... "Hell" may be Heaven if it comes from that special part of the wor(L)d... Hellas
& just because... you like it!
Listen to Hell-As-Gradio!



ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ...

                        - Editorial (so to speak...)



Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Πλησιάζουμε στις εκλογές! - 1ο Μέρος...

Πλησιάζουμε στις εκλογές και το δυσκολότερο πράγμα είναι να κρατήσουμε το μυαλό καθαρό και μακριά από κατασκευασμένα ψευδοδιλήμματα (πέραν του πραγματικού κυρίαρχου διλήμματος του αν θα υπάρχει χώρα αύριο... όμως χώρα... χώρα όπου τα παιδιά μας θα είναι πολίτες κι όχι υπόδουλοι... τα παιδιά μας δούλοι από τη δική μας δειλία και συνυπογραφή, δούλοι χωρίς μοίρα σε χώρα χωρίς δικό της μέλλον).

Η μόνη ειλικρινής στάση είναι η εθελοντική προσχώρηση σε επιλογές κόστους και αυτοθυσίας!

Αυτοθυσία των γενιών των πριν από τη δική μας που κύρια ευθύνη τους είναι ότι δεν στάθηκαν ικανές να ελέγξουν το πολιτικό σύστημα, αυτοθυσία της και της δικής μας γενιάς μόνο και μόνο επειδή βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα, σε αυτό το χώρο και σε αυτό το χρόνο κι ας μη φέρουμε καμία άλλη ουσιαστική ευθύνη... Αυτοθυσία δική μας σήμερα για τη διάσωση του μέλλοντος των παιδιών μας αύριο!!!

Δε δέχομαι από κανέναν παππού και γιαγιά να κάμπτεται από την μόνιμα αιωρούμενη (εμπρόθετα και εκβιαστικά)  "στάση πληρωμών" και να ενδίδει μπροστά στον κίνδυνο απώλειας κάποιων συντάξεων, ήδη της πείνας...,

...δε δέχομαι η γενιά μου να κάμπτεται από την μόνιμα αιωρούμενη (εμπρόθετα και εκβιαστικά)  "στάση πληρωμών" και να ενδίδει μπροστά στον κίνδυνο απώλειας κάποιων μισθών που σήμερα είναι μικρότεροι από τις συντάξεις της πείνας...,

...και μπροστά στα εναπομείναντα ψιχία της επίπλαστης ασφάλειας για το σήμερα, που μας προσφέρουν, να αγνοούμε προκλητικά την υπονόμευση του αύριο και την καταδίκη των παιδιών μας!!!

Το είπα στα πεθερικά μου... Το είπα στους γονείς μου... ανάμεσα σε αυτούς και τα παιδιά μου διαλέγω ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!! Ανάμεσα σε εμένα και τα παιδιά μου διαλέγω ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!

Έχουμε περάσει χειρότερα! Πολύ χειρότερα!! Μαζί θα ξεπεράσουμε τα πάντα!!! Και στην πραγματικότητα κανείς δε θα χαθεί!!! Μας το έχουν πει ήδη!!! Προσέξτε:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ!!!

ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΙΣ ΑΝΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΑΟΥ!!!

ΑΝ ΚΑΜΨΟΥΝ ΕΜΑΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!

Αυτό είναι το στοίχημά τους κι έχουν δείξει ότι δεν είναι τίποτα άλλο από τζογαδόροι!!!

Θάρρος, λοιπόν! Υψηλό φρόνιμα! Και καθόλου πια ΑΝΟΧΗ!!!

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ!!! ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ!!!

Κι όταν αποτύχει, είναι απόλυτα σίγουρο ότι:

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ!!!

Τα πειράματα δεν οδηγούν ποτέ σε τεράστιες καταστροφές και απίστευτες παράπλευρες απώλειες. Τα πειράματα είναι ελεγχόμενες διαδικασίες!!! (Δες Ισλανδία που δεν κάμφθηκε, δίδαξε δημοκρατία και τώρα είναι προ των πυλών της ΕΕ...)

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ!!!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΕΜΕΝΑ... ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ... ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ LIBERATION ΤΟ ΛΕΝΕ!!! (κλικ στη σύνδεση)



ArchOikos______________



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κόσμιος σχολιασμός είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος.






Νομοθετικό Έργο (και διαβούλευση)
Ελληνική Βουλή




Ευρωπαϊκή Ένωση &
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο






Υπό-δομές... έρχεται η ανάπτυξη;!

**Τουλάχιστον ας ξέρουμε! _____________(feeds από ypodomes.com)





Προσφορές δωρεάν (1 έτος) σε software και games που κανονικά θα πληρώνατε!!!