Ανοικτά Πε.Δ.Ι.Α. _______________ TO 1o ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΜΙΓΕΣ BLOG-PORTAL ΕΙΔΗΣΕΩΝ ________________ - Κάνετε το πέρασμά σας καθημερινό! - Εδώ, εκτός από τα σχόλιά μας, θα βρείτε απλά, εύκολα και γρήγορα, τα καλύτερα posts από πλήθος sites με ειδήσεις για οικονομία, εθνικά, διεθνή, αθλητικά, σοβαρά και λιγότερο σοβαρά αλλά σχεδόν ποτέ... κουτσομπολιά! - Και μαζί με αυτά, πλήθος χρηστικών πληροφοριών και widgets βοηθημάτων γραφείου! _______________ The 1st Greek, NEWS-dedicated, BLOG-based, PORTAL _______________

ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΕΣ!... (1εικόνα=1000λέξεις, 1γελοιογραφία=πόσες 1000άδες;) http://anoikta-pedia.blogspot.gr/ feeds/posts/default?alt=rss ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
τρέχοντος μηνός
 - 

Μήπως είναι σήμερα...
η τυχερή σου μέρα;


|
powered by Surfing Waves
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ...
ΤΟΠΙΚΕΣ...
Tο τραγούδι του μήνα: 18.03.2020
"bRIGHTSIDE"
Arrested Youth

let's keep it...
on the Brightside
...

Hell-As-Gradio!
...our very own and favorite web radio!

Just because... "Hell" may be Heaven if it comes from that special part of the wor(L)d... Hellas
& just because... you like it!
Listen to Hell-As-Gradio!



ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ...

                        - Editorial (so to speak...)



Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ!

Πλησιάζουν οι εορταστικές εκδηλώσεις και η παρέλαση στο Σύνταγμα της 25ης Μαρτίου...

Θλιβερή εξέλιξη οι εκπρόσωποι του λαού και τον θεσμών της δημοκρατίας να φρουρούνται με δρακόντια μέτρα από τον... λαό!!!

Σημεία ολοκληρωτικών καθεστώτων!!!  Ντροπή!!!

Μέγιστη ντροπή και οι δηλώσεις προ των εκδηλώσεων που έκαναν εκπρόσωποι όπως ο κ. Σγουρός, Περιφερειάρχης Αττικής! Δηλώσεις εχθρικές και απολύτως απαξιωτικές προς το λαό!

«Δεν χρειάζεται άλλο να γίνουμε ρεζίλι στον κόσμο. Δεν χρειάζεται ούτε τα νεράντζια να μαζέψουμε ούτε να κατέβει ο στρατός για να περιφρουρήσει την εθνική παρέλαση ή τη μαθητική. Σε λίγες μέρες θα υπάρχουν εκλογές. Εκεί μπορεί δημοκρατικά ο κόσμος να εκφράσει την αντίρρησή του» 


Με καταθλίβει ότι αυτός... είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος... (με υποστηρικτικούς μηχανισμούς βέβαια αλλά... εκλεγμένος)...

"Δε χρειάζεται ΑΛΛΟ να γίνουμε ρεζίλι στον κόσμο..."!!!

Δηλαδή:
Ήδη μας κάνατε πολύ ρεζίλι στον κόσμο όλοι εσείς που μαζεύεστε και διαμαρτύρεστε, υπανθρωπάκια του τίποτα!!! Εσείς που μας χαλάσατε το image και δείξατε ότι είμαστε εκπρόσωποι του τίποτα και του κενού γιατί διαρρήξαμε την εντολή που μας είχατε δώσει... Υπανθρωπάκια του τίποτα... μη μας κάνετε ΑΛΛΟ ρεζίλι, ξεφτύλα στον ΚΟΣΜΟ!!!
Αυτό είπε ο Σγουρός...

Και πρόσθεσε:
"...Σε λίγες μέρες θα υπάρχουν εκλογές. Εκεί μπορεί δημοκρατικά ο κόσμος να εκφράσει την αντίρρησή του"

Δηλαδή:
Σκάστε λοιπόν, σας έχουμε για να ψηφίζετε μια φορά στα τέσσερα χρόνια και πολύ σας είναι και μετά οφείλετε να σκάτε, πράγμα που εντελώς ενοχλητικά δεν πράξατε... και μας κάνατε ρεζίλι στον κόσμο... Όμως όχι άλλο!!! Ήρθε η ώρα, τι φωνάζετε;;; Ψηφίστε καημένοι, εκεί πέρα για άλλη μια τετραετία και μετά... "τη μπανάνα σας και στο κλουβί σας"!!!
Αυτό είπε ο Σγουρός...



Δεν είπε αυτό;;; Εγώ δεν κατάλαβα καλά;;; Εσείς τι λέτε;;;!!!


Κύριε Σγουρέ ο λαός έχει δικαίωμα να πηγαίνει στις παρελάσεις και οπωσδήποτε ο λαός επιλέγει ποιόν θέλει να έχει απέναντί του στις παρελάσεις... Οι θεσμοί δεν απαξιώνονται... Απαξιώνονται αυτοί που δεν στέκονται στο ύψος των θεσμών που εκπροσωπούν!!! Μέγιστος θεσμός και προϋπόθεση της δημοκρατίας είναι ο λαός και η βούλησή του δεν απαξιώνεται από κανέναν. Το ορίζει το Σύνταγμα!!!

:-:-:

Όμως η όλη προετοιμασία και κινδυνολογία μυρίζει προβοκάτσια κι αυτό είναι ανησυχητικό!!!

Προβοκάτσια για στυμμένες καταστάσεις που θα φορτωθούν στις πλάτες των νέων πολιτικών σχηματισμών του αντιμνημονιακού χώρου για να ανακόψουν τη ραγδαία άνοδό τους!!!

Γι' αυτό προσοχή!!! Προσοχή όλοι!!! Μην δώσει κανείς ευκαιρία για τέτοια πολιτική εκμετάλλευση!!!

Ο λαός σε εγρήγορση μπορεί να φερθεί έξυπνα και να απέχει από κάθε έκτροπο... από κάθε επεισόδιο!!! Κάθε ένας απλός πολίτης, έχει μεγαλύτερη αξία από όσους θα μαζευτούν στην απέναντι όχθη του τεράστιου χάσματος δημοκρατίας και εκπροσώπησης!!! Στην απέναντι φρουρούμενη όχθη του τεράστιου χάσματος δημοκρατίας κατά μήκος του οποίου καλούνται τα παιδιά της Ελλάδας να πραγματοποιήσουν την σκληρότερη και πιο αντιφατική παρέλαση της σύγχρονης ιστορίας μας!!!

Καμία ενέργεια, καμία δράση, καμία πρόκληση!!! Η δια βοής ακίνητη, στατική, παγωμένη διαμαρτυρία θα ήταν αρκετή (αλλά ακόμη κι αυτή ίσως περιττεύει πια...).

Σκέφτομαι πως αν μαζευτούμε όλοι έξω από την ως αστακό φρουρούμενη, θλιβερή μας Βουλή και φωνάξουμε την κραυγή του αλβανικού έπους "ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!"...

"ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!", "ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!",

... στατικοί, ακίνητοι, παγωμένοι, τότε το 75% που είναι εκεί μέσα και εδώ και δύο χρόνια δεν εκπροσωπεί περισσότερο από το 25%, όλων εμάς, του λαού, που βρισκόμαστε απέξω, αυτό το 75%, με τη ντροπή και τον πανικό που γεννά η βροντερή αυτή ιαχή, θα τρέπονταν σε άτακτη φυγή!!! Χωρίς να χρειαστεί να κουνηθεί ούτε ένας από το πλήθος από τη θέση του!!! Χωρίς να κουνήσουμε ούτε το μικρό μας δακτυλάκι!!!

Θα έφευγαν όλοι τρέχοντας... Εκτός από έναν... αυτός θα έφευγε κωπηλατώντας...



ArchOikos______________



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κόσμιος σχολιασμός είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος.






Νομοθετικό Έργο (και διαβούλευση)
Ελληνική Βουλή




Ευρωπαϊκή Ένωση &
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο






Υπό-δομές... έρχεται η ανάπτυξη;!

**Τουλάχιστον ας ξέρουμε! _____________(feeds από ypodomes.com)





Προσφορές δωρεάν (1 έτος) σε software και games που κανονικά θα πληρώνατε!!!