Ανοικτά Πε.Δ.Ι.Α. _______________ TO 1o ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΜΙΓΕΣ BLOG-PORTAL ΕΙΔΗΣΕΩΝ ________________ - Κάνετε το πέρασμά σας καθημερινό! - Εδώ, εκτός από τα σχόλιά μας, θα βρείτε απλά, εύκολα και γρήγορα, τα καλύτερα posts από πλήθος sites με ειδήσεις για οικονομία, εθνικά, διεθνή, αθλητικά, σοβαρά και λιγότερο σοβαρά αλλά σχεδόν ποτέ... κουτσομπολιά! - Και μαζί με αυτά, πλήθος χρηστικών πληροφοριών και widgets βοηθημάτων γραφείου! _______________ The 1st Greek, NEWS-dedicated, BLOG-based, PORTAL _______________

ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΕΣ!... (1εικόνα=1000λέξεις, 1γελοιογραφία=πόσες 1000άδες;) http://anoikta-pedia.blogspot.gr/ feeds/posts/default?alt=rss ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
τρέχοντος μηνός
 - 

Μήπως είναι σήμερα...
η τυχερή σου μέρα;


|
powered by Surfing Waves
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ...
ΤΟΠΙΚΕΣ...
Tο τραγούδι του μήνα: 18.03.2020
"bRIGHTSIDE"
Arrested Youth

let's keep it...
on the Brightside
...

Hell-As-Gradio!
...our very own and favorite web radio!

Just because... "Hell" may be Heaven if it comes from that special part of the wor(L)d... Hellas
& just because... you like it!
Listen to Hell-As-Gradio!



ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ...

                        - Editorial (so to speak...)



Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Η ΦΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ!!! (2ο Διατροφικό και Υγειονομικό σκάνδαλο από Γερμανία μέσα στο τρέχον έτος...)

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την προηγούμενη δημοσίευσή μας για το διατροφικό σκάνδαλο με τις διοξίνες σε αυγά και πουλερικά εκ Γερμανίας... Τότε στα "τ-οξύ-κα" του blog αυτού είχαμε σατιρίσει την χείριστη διαχείριση του ζητήματος από πλευράς γερμανικής κυβέρνησης αναφερόμενοι στο "Αυγό της Κωλομβίνας".

Δυστυχώς η νέο-γερμανική πολιτική τάση, με ηγέτιδα σήμερα φυσιογνωμία της την κα Merkel, τάση που ωστόσο εδραιωνόταν από καιρό πριν (ήδη από την ένωση των δύο Γερμανιών), τάση που καμία σχέση δεν έχει με τη "συνέπεια" και "αξιοπιστία" που μας είχαν συνηθίσει παλαιότερα οι Γερμανοί, επανήλθε με έναν βρώμικο πολιτικό χειρισμό, που στη χώρα μας θα χαρακτηριζόταν ως "πολιτική αλητεία", προκειμένου να φορτώσει το επόμενο διατροφικό και υγειονομικό της σκάνδαλο σε μια χώρα που έχει θέσει στο στόχαστρο, μια χώρα των... PIGS, την Ισπανία!

Κι αφού ανησυχήσαμε για τα αγγουράκια και τα ζαρζαβατικά της Ισπανίας για αρκετές ημέρες με γνωστές συνέπειες στο εμπόριο και τις εξαγωγές της Ισπανίας που είναι χώρα που στηρίζεται στη γεωργική της παραγωγή, ήρθε η... αλήθεια.

Ο εν λόγω e-coli εντερο-ιός, που πολλά μεγάλα εργαστήρια του εξωτερικού δεν τον θεωρούν αθώα μετάλλαξη, αλλά εργαστηριακό αποτέλεσμα (λόγω πολλαπλής τοξικής δράσης σε εσωτερικά όργανα, λόγω ανθεκτικότητας σε πλήθος αντιβιώσεων και λόγω προσβολής άλλου - από το σύνηθες - ηλικιακού φάσματος), ο ιός αυτός, που ευθύνεται για μέχρι στιγμής 22 νεκρούς και 2.200++ σοβαρά ασθενείς, δεν ήταν στα Ισπανικά αγγουράκια, αλλά... στις φύτρες φασολιών που καλλιεργούνται και αποτελούν δημοφιλές έδεσμα στην... αξιόπιστη Γερμανία.

Δύο φορές "αξιόπιστη" η Γερμανία, τόσο υγειονομικά και διατροφικά, όσο και σε επίπεδο πολιτικής διαχείρισης...

Μετά την αποκάλυψη αυτή η κα Μέρκελ έφαγε δημοσίως, μπροστά στο φακό, φύτρες φασολιών, για να δείξει την αξιοπιστία των Γερμανικών αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων. Η χαρά είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της...


Βέβαια κανείς δεν πείσθηκε, καθώς, όλοι θεωρούν ότι η κα Μέρκελ έχει υψηλή ανοσία στα ισχυρότερα γνωστά μέχρι στιγμής τοξικά και δηλητήρια...

Παρομοιώσεις ωστόσο της κα Μέρκελ με την Ελληνική ηρωίδα της μυθολογίας Μέδουσα, γνωστής για το θανατηφόρο βλέμμα της και την τοξική της δράση, χαρακτηρίζονται υπερβολές και οι σχετικές απεικονίσεις της με "φύτρες φασολιών" αντί για "φιδοειδή μαλλιά" είναι φθηνές κακοήθειες... παρά... την τεράστια φαινομενική ομοιότητα!!!



Για να ξεκαθαριστεί μια για πάντα αυτό το θέμα...

Τονίζεται ότι η τοξική δράση της κα Μέρκελ εντός της Ευρώπης ουδεμία σχέση έχει με αυτή της Μέδουσας και οποιοσδήποτε παραλληλισμός αποτελεί προσβολή του Ελληνικού μύθου!!!



ArchOikos______________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κόσμιος σχολιασμός είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος.






Νομοθετικό Έργο (και διαβούλευση)
Ελληνική Βουλή




Ευρωπαϊκή Ένωση &
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο






Υπό-δομές... έρχεται η ανάπτυξη;!

**Τουλάχιστον ας ξέρουμε! _____________(feeds από ypodomes.com)





Προσφορές δωρεάν (1 έτος) σε software και games που κανονικά θα πληρώνατε!!!