Ανοικτά Πε.Δ.Ι.Α. _______________ TO 1o ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΜΙΓΕΣ BLOG-PORTAL ΕΙΔΗΣΕΩΝ ________________ - Κάνετε το πέρασμά σας καθημερινό! - Εδώ, εκτός από τα σχόλιά μας, θα βρείτε απλά, εύκολα και γρήγορα, τα καλύτερα posts από πλήθος sites με ειδήσεις για οικονομία, εθνικά, διεθνή, αθλητικά, σοβαρά και λιγότερο σοβαρά αλλά σχεδόν ποτέ... κουτσομπολιά! - Και μαζί με αυτά, πλήθος χρηστικών πληροφοριών και widgets βοηθημάτων γραφείου! _______________ The 1st Greek, NEWS-dedicated, BLOG-based, PORTAL _______________

ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΕΣ!... (1εικόνα=1000λέξεις, 1γελοιογραφία=πόσες 1000άδες;) http://anoikta-pedia.blogspot.gr/ feeds/posts/default?alt=rss ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
τρέχοντος μηνός
 - 

Μήπως είναι σήμερα...
η τυχερή σου μέρα;


|
powered by Surfing Waves
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ...
ΤΟΠΙΚΕΣ...
Tο τραγούδι του μήνα: 18.03.2020
"bRIGHTSIDE"
Arrested Youth

let's keep it...
on the Brightside
...

Hell-As-Gradio!
...our very own and favorite web radio!

Just because... "Hell" may be Heaven if it comes from that special part of the wor(L)d... Hellas
& just because... you like it!
Listen to Hell-As-Gradio!



ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ...

                        - Editorial (so to speak...)



Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος...



Για να τελειώνει η όποια προσπάθεια εξεύρεσης δικαιολογιών και επιμερισμού/διάχυσης των ευθυνών...
Δεν δικαιούται η "συντεταγμένη πολιτεία" να εξισώνεται, ως προς τις μεθόδους και τακτικές της, με την όποια πηγή και μορφή "απειλής" της ευνομίας!


Η "απειλή" είναι εξ ορισμού εκτός νόμου και δεν λογοδοτεί στο λαό για τις μεθόδους και τακτικές που υιοθετεί, σε αντίθεση με την "συντεταγμένη πολιτεία" στην οποία από το λαό, έχουν παραχωρηθεί η εξουσία και τα "μέσα", ώστε, να τον προστατεύει τηρώντας πλήρως τη νομιμότητα!!!!!


Είναι εξ αρχής εσφαλμένο να μπαίνουν στη ζυγαριά και να συγκρίνονται οι ενέργειες των "κουκουλοφόρων" και της "αστυνομίας"!!! Καμία παράνομη ενέργεια των μεν δε μπορεί να δικαιολογήσει, παράνομη ενέργεια της δε!!!


"Απειλή" κατά της ευνομίας και "συντεταγμένη πολιτεία" δεν είναι συγκρίσιμα μεταξύ τους μεγέθη!!!
  • Πόσο μάλλον, όταν τέτοια "απειλή" ούτε καν υφίσταται - όπως σε καταγγελίες αλλά και καταγραφές στα παρακάτω video!
  • Πόσο μάλλον, όταν η παραβατικότητα των ενεργειών της "συντεταγμένης πολιτείας" διαμέσου των "οργάνων" της υπερβαίνει την παραβατικότητα της όποιας "απειλής" κατά της ευνομίας και στρέφεται γενικευμένα κατά των πολιτών - τους οποίους έχει χρέος (θεσμική υποχρέωση) να προστατεύει και χάριν των οποίων υφίσταται...
  • Πόσο μάλλον, όταν τα "όρια" μεταξύ της ασαφούς "απειλής" και των αυστηρά προσδιορισμένων "μέσων ασφάλειας και καταστολής" αρχίζουν να αμφισβητούνται με σειρά οπτικού υλικού - όπως το video του alter που θα δείτε παρακάτω... κι άλλα παλαιότερα...
Όταν αυτά συμβαίνουν πρόκειται για σοβαρή "κατάχρηση εξουσίας"!!!


Όταν αυτά, κατ' εξακολούθηση συμβαίνουν και υπάρχει σημαντικός προσχεδιασμός, οργάνωση και διεξαγωγή επιχείρησης, όπου η "συντεταγμένη πολιτεία" υιοθετεί τις μεθόδους και τακτικές "απειλής της ευνομίας" κατά απλών πολιτών, πρόκειται απλά για κατάλυση της δημοκρατίας και του συντάγματος!!!


Επισφραγίσθηκε σήμερα στην πράξη η κατάργηση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Η κυβέρνηση είναι δικτατορική και έξωθεν ελεγχόμενη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (εγγυητής του πολιτεύματος) ταξιδεύει... (Μιλάω για τα άτομα που εκπροσωπούν τους θεσμούς κι όχι για τους ίδιους τους θεσμούς...)


Δείτε έναν όμορφο κόσμο, ηθικό κι αγγελικά πλασμένο...



REPORT του ALTER για την Πλατεία Συντάγματος (και ευρύτερη περιοχή), 29-06-2011



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για τα επεισόδια - Πλατεία Συντάγματος (και ευρύτερη περιοχή), 29-06-2011



ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ALTER ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, σχέση κράτους - παρακράτους...





Σύλληψη Καυκαλά - Η εκτενέστερη εκδοχή του προηγουμένου video - στο τέλος του video είναι το απόσπασμα του alter με τους νεαρούς "διαδηλωτές" (???) που αποσείρονται κατ' ουσίαν παρέα με την "αστυνομία" στον εξωτερικό χώρο του... κοινοβουλίου... (28-06-2011)






ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ... (14/15-06-2011)






ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ;;; (14/15-06-2011)






ΕΦΟΔΟΣ ομάδας "ΔΙΑΣ" (29-06-2011) ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ (από το real.gr)... Ουσιαστική απουσία πρόκλησης, απουσία κουκουλοφόρων και βίας, απλή διάλυση του πλήθους από την ΔΙΑΣ!




ArchOikos______________


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κόσμιος σχολιασμός είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος.






Νομοθετικό Έργο (και διαβούλευση)
Ελληνική Βουλή




Ευρωπαϊκή Ένωση &
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο






Υπό-δομές... έρχεται η ανάπτυξη;!

**Τουλάχιστον ας ξέρουμε! _____________(feeds από ypodomes.com)





Προσφορές δωρεάν (1 έτος) σε software και games που κανονικά θα πληρώνατε!!!