Ανοικτά Πε.Δ.Ι.Α. _______________ TO 1o ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΜΙΓΕΣ BLOG-PORTAL ΕΙΔΗΣΕΩΝ ________________ - Κάνετε το πέρασμά σας καθημερινό! - Εδώ, εκτός από τα σχόλιά μας, θα βρείτε απλά, εύκολα και γρήγορα, τα καλύτερα posts από πλήθος sites με ειδήσεις για οικονομία, εθνικά, διεθνή, αθλητικά, σοβαρά και λιγότερο σοβαρά αλλά σχεδόν ποτέ... κουτσομπολιά! - Και μαζί με αυτά, πλήθος χρηστικών πληροφοριών και widgets βοηθημάτων γραφείου! _______________ The 1st Greek, NEWS-dedicated, BLOG-based, PORTAL _______________

ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΕΣ!... (1εικόνα=1000λέξεις, 1γελοιογραφία=πόσες 1000άδες;) http://anoikta-pedia.blogspot.gr/ feeds/posts/default?alt=rss ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
τρέχοντος μηνός
 - 

Μήπως είναι σήμερα...
η τυχερή σου μέρα;


|
powered by Surfing Waves
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ...
ΤΟΠΙΚΕΣ...
Tο τραγούδι του μήνα: 18.03.2020
"bRIGHTSIDE"
Arrested Youth

let's keep it...
on the Brightside
...

Hell-As-Gradio!
...our very own and favorite web radio!

Just because... "Hell" may be Heaven if it comes from that special part of the wor(L)d... Hellas
& just because... you like it!
Listen to Hell-As-Gradio!



ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ...

                        - Editorial (so to speak...)



Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ακόμη και με... ΕΝΕΣΗ!!!

Αν χρειαστεί κάνετε τους κι ένεση προκειμένου να επιτευχθεί συναίνεση!

Με το στανιό έχουν πέσει τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ στην προώθηση της πολυπόθητης συναίνεσης!!!

Χθες πρώτα στην εκπομπή της Έλλης Στάη στην κρατική ΝΕΤ και εν συνεχεία στην εκπομπή του Πρετεντέρη στο Mega το κυρίαρχο ζήτημα ήταν η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ! Σε πρώτη φάση μεταξύ των κομμάτων... Έφθασαν να προβάλουν ως προερχόμενη εκ της Ευρώπης μια γενική, νεφελώδη αλλά ωστόσο ρητή απειλή ότι η Ελλάδα θα χάσει κάθε υποστήριξη (δε διευκρινίζεται αν εννοούσαν την επόμενη δόση ή το νέο δανεισμό ή... ή...) εφόσον δεν παρουσιάσει "ενυπόγραφη συναίνεση" (!!!) από όλα τα κόμματα!!! Στην εκπομπή του Πρετεντέρη...

Εκφοβισμοί και ωμές παρεμβάσεις που... δεν αιφνιδιάζουν κανέναν, εκτός ίσως από τους συμμετέχοντες στην κοροϊδία και το κακοπαιγμένο αυτό θέατρο, Έλληνες πολιτικούς, που εμφανίζονταν έκπληκτοι και θιγμένοι για την ανάμιξη στα εσωτερικά της χώρας, των τοκογλύφων εργοδοτών τους... Λες και δεν ξέρουν, όπως ξέρουμε κι εμείς, σε ποιους και με ποιο τρόπο έχει εκχωρηθεί η διακυβέρνηση της χώρας...

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ σε δύο βήματα, που τη θέλουν (για την ακρίβεια "καίγονται") να την επιτύχουν οι δανειστές, με πρώτο βήμα την συναίνεση των κομμάτων και με τελειωτικό αυτό μιας συγκυρίας εκλογών όπου με όποιους συσχετισμούς κι αν εκλεγούν τα ίδια κόμματα θα θεωρήσουν ότι ο λαός ψηφίζοντας τις δυνάμεις που συναινούν, συναινεί κι αυτός και νομιμοποιεί το Μνημόνιο, αυτό το υφιστάμενο και όποιο άλλο θα επακολουθήσει!!!!!!!!!!

Αυτός είναι ο σχεδιασμός του παρόντος εκβιασμού!!! Αυτό επιδιώκουν και "καίγονται"! Ρισκάρουν οποιαδήποτε ωμότητα και χυδαία παρεμβατικότητα για να κάνουν τον εκβιασμό να λειτουργήσει!!! Φοβούνται την ακύρωση του Μνημονίου και την αποκήρυξη του ως παράνομου, ως αντισυνταγματικού και ειδεχθούς!!! Φοβούνται τα κινήματα και τις πρωτοβουλίες που έχουν αναπτυχθεί, ξέροντας ότι σε επίπεδο διεθνών δικαστηρίων το Μνημόνιο είναι αίολο, είναι καταχρηστικό και εκχωρεί κυριαρχικά δικαιώματα που δεν νομιμοποιείται να εκχωρούνται σε καμία περίπτωση, πόσο μάλλον χωρίς τη λαϊκή συναίνεση!!! Αυτό φοβούνται!!!!!! Γι αυτό "καίγονται" για τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ σε δύο βήματα, πρώτα από τα κόμματα (ενυπογράφως παρακαλώ !!!) και μετά έμμεσα από το λαό, εφόσον ψηφίσει αυτά τα κόμματα, στα ελάχιστα ποσοστά που χρειάζεται το εκλογικό μας σύστημα για να αναδειχθεί βουλή (ακόμη, δηλαδή, κι αν η "αποχή", το "λευκό" και το "άκυρο" βγαίνουν "πρώτο κόμμα"!!!).

Οι δανειστές μας "καίγονται", οι υπάλληλοί τους Νο1, των "κομμάτων" σπεύδουν να το "κουβεντιάσουν", δηλαδή να προετοιμάσουν τη σχετική ψυχολογία και οι υπάλληλοί τους Νο2, τα ΜΜΕ έχουν αναλάβει το συντονισμό, την προώθηση και τη διαφήμιση (με τρόμο, με εκβιασμό, απειλές και χάιδεμα, όλα τα μέσα πειθούς εναλλάξ...).

Οι σφετεριστές της εξουσίας, αυτοί που αν είχαν τσίπα θα ομολογούσαν πως η Ελλάδα εδώ και κάτι μήνες αποδεδειγμένα κυβερνάται από μια βουλή που έχει χάσει τη λαϊκή εντολή..., αυτοί οι σφετεριστές, λειτουργούν συντονισμένα, ξέροντας ότι δίνουν μια μάχη υπέρ των συμφερόντων των έξωθεν αφεντικών τους, κόντρα στο χρόνο που είναι αμείλικτος εχθρός τους!!! Στόχος τους;;; Να "προλάβουν" πριν η αντίδραση από κινήματα και πρωτοβουλίες καταφέρει να μετασχηματισθεί σε πολιτικό σχηματισμό!!! Αυτός είναι ο εφιάλτης τους!!! Η συνένωση των Ελλήνων σε μια πανεθνική πολιτική πρωτοβουλία, χωρίς το πρόσημο του δεξιού, αριστερού, κεντρώου και σε κάθε περίπτωση ελεγχόμενου..., μια πολιτική πρωτοβουλία για την απομάκρυνση του άχρηστου, παλιού πολιτικού έρματος του καραβιού της χώρας..., του έρματος αυτού που σαπίζει και προκαλεί μόνο ναυάγια και τιτανικούς...

Βλέπετε η βούληση ήδη υπάρχει και μάλιστα είναι ξεκάθαρα διατυπωμένη στην εικόνα του αποτελέσματος των εκλογών του Φθινοπώρου, βάσει του οποίου, θα έπρεπε άμεσα να έχει ακυρωθεί το Μνημόνιο:


Οι Περιφερειακές Εκλογές θα έχουν δημοσκοπικό χαρακτήρα για το βαθμό αποδοχής του Μνημονίου (!!!) είχε δηλώσει ο GAP!!!

Ας τα βάλουμε κάτω λοιπόν: 54% Αποχή και 11,7% Άκυρα και Λευκά, δηλαδή σύνολο αποδοκιμασίας και απαρέσκειας προς το σύνολο του πολιτικού κόσμου που έφερε τη χώρα σε συνθήκες υποδούλωσης από τους δανειστές της: 65,7% !!!

Προσθέστε σε αυτό το ποσοστό τις ψήφους που πήραν πολιτικές δυνάμεις που είχαν ταχθεί σαφώς κατά του Μνημονίου και θα έχετε μια δημοσκόπηση αρνητική προς το Μνημόνιο σε ποσοστό 80 με 82% !!!!!!!!!!!!!!!!! Ιδού η δημοσκόπηση!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

82% κατά του Μνημονίου και 66% κατά των υφισταμένων πολιτικών δυνάμεων!!! Γνώμη εκφρασμένη το Φθινόπωρο, τότε που είχαν παγώσει τα πάντα, λόγω εκλογών, για να μην γνωστοποιηθεί προεκλογικά στον κόσμο η οικτρή αποτυχία του πρώτου χρόνου εφαρμογής του Μνημονίου (ακόμα μία ξεδιάντροπη απάτη του GAP)!!! ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΜΕΤΡΟΥΣΑΜΕ;;;!!!

Εγώ κι εσείς δεν το ξέρουμε (μόνο μπορούμε να το φανταστούμε...) όμως οι δανειστές μας προφανώς έχουν τρόπους να το προσεγγίσουν και γι αυτό... ανησυχούν!!! Ανησυχούν και καίγονται για ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ!!!

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, όπως αυτοί την επιθυμούν και την σκέπτονται!!! ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ που θα καταστρέψει το επιχείρημα ότι ο Ελληνικός λαός ουδέποτε ρωτήθηκε και ουδέποτε αποδέχθηκε τη νέα αυτή μορφή δανεισμού με ενέχυρα και υποδούλωση!!! ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ που θα απειλήσει να καταστρέψει το βασικό επιχείρημα στην αποδεικτική διαδικασία ενός ΧΡΕΟΥΣ ως επαχθούς και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ!!! ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ Εθνική Μειοδοσία!!!

Όμως υπάρχει μια συναίνεση για την οποία μπορούμε να συζητήσουμε... Μπορούμε να συζητήσουμε να συναινέσουμε όλοι στα αβίαστα συμπεράσματα που εκπορεύονται από το πιο ξεκάθαρο αποτέλεσμα εκλογών που είδε ο τόπος μετά το 65% που είχε βγάλει ο Καραμανλής στις πρώτες εκλογές μετά τη μεταπολίτευση. Μπορούμε να συναινέσουμε στο 66% που ζητά εκ βάθρων ανανέωση του πολιτικού σκηνικού του τόπου με απομάκρυνση των υπευθύνων για την κατάντια του τόπου μας. Μπορούμε να συναινέσουμε στο 80% που ζητά την ακύρωση αυτού του Μνημονίου... Μπορούν οι Έλληνες πολιτικοί για μια φορά στη ζωή τους να δείξουν την αναγκαία φιλοπατρία και εθνικοφροσύνη και να λάβουν υπόψη τους το αποτέλεσμα των εκλογών του Φθινοπώρου;;; Μπορούν να μη γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τη λαϊκή ετυμηγορία όταν αυτή δεν τους εξυπηρετεί επαρκώς;;;!!! Μπορεί κύριε Παπούλια να υπάρξει μια τέτοια συναίνεση;;;!!! Διότι απ' όσο ξέρω μόνο σε αυτο συναινέσαμε όλοι... 




ArchOikos_____________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κόσμιος σχολιασμός είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος.






Νομοθετικό Έργο (και διαβούλευση)
Ελληνική Βουλή




Ευρωπαϊκή Ένωση &
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο






Υπό-δομές... έρχεται η ανάπτυξη;!

**Τουλάχιστον ας ξέρουμε! _____________(feeds από ypodomes.com)





Προσφορές δωρεάν (1 έτος) σε software και games που κανονικά θα πληρώνατε!!!