>> ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ... - editorial (so to speak...)

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος με... περικοπές!


Ιστορίες θερινής νυκτός...

Πανσέληνος Δευτέρας 7 Αυγούστου 2017.

Κατόπιν διαπραγματεύσεων επιτεύχθηκε τελικά να είναι μερική μόνον η περικοπή της φετινής Αυγουστιάτικης Πανσελήνου και όχι ολική, όπως αρχικά είχαν εκφράσει την επιθυμία οι εταίροι - δανειστές μας...

Θεωρείται ότι πρόκειται για μια μάλλον μέτρια (σε ποσοστό) περικοπή σε σύγκριση με τις περικοπές των ονείρων και της διάθεσης των ανθρώπων, οι οποίες είναι είτε συνολικές περικοπές είτε τουλάχιστον πολύ μεγαλύτερες από αυτή τη μερική περικοπή!

Στην πραγματικότητα οι αξιωματούχοι της ΕΕ δήλωσαν ότι η Πανσέληνος του Αυγούστου της Ελλάδας είναι (εδώ και αιώνες) απολύτως ανάλογη με τη διάθεση και τα όνειρα του λαού και άρα θα πρέπει να λάβει, για το 2017, μια ισοδύναμη περικοπή σύμφωνα με τους πραγματικούς αριθμούς της μετρήσιμης μείωσης της διάθεσης και των ονείρων των ανθρώπων.

Αλλά οι Έλληνες αξιωματούχοι αντέταξαν ότι αυτό θα οδηγούσε στη ολική έκλειψη της Σελήνης του Αυγούστου και ένα τέτοιο φαινόμενο πλήρους απουσίας της Σελήνης του Αυγούστου θα έβλαπτε σοβαρά τον τουρισμό...

Έτσι αυτή η μερική... έκλειψη ήταν ο συμβιβασμός που άφησε και τις δύο πλευρές μερικώς... ικανοποιημένες!
Τέλος καλό όλα καλά, λοιπόν, και ίσως ακόμη και η περίφημη Αυγουστιάτικη Παν-σέληνος του θρυλικού μας ελληνικού καλοκαιριού δεν ήταν με ολόκληρο το... "Παν-", αλλά, τουλάχιστον η έκλειψη ήταν μόνο μερική!
Υ.Γ.:
Λήψη από κινητό - όχι iPhone ούτε Samsung των 800 ως 1500 € - απλό Doogee X5 με χρήση zoom και μουσικούλα copyright-free από bensound - jazzcomedy.

ArchOikos_________
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρόβλημα σύνδεσης wifi στα κινητά Huawei P8, P9, P8 Lite, P9 Lite

ACS Courier, ΜΗΔΕΝ σε Αξιοπιστία, Ακρίβεια, Επαγγελματισμό!

Stockhouse Plaisio... ΠΡΟΣΟΧΗ στις κριμένες παγίδες!!!

Τα videos μας / Our videos:

https://www.youtube.com/user/ArchOikos